设计英才网新闻,设计英才网资讯

您当前的位置:设计师招聘网 >> 设计英才网资讯 >> 简历指导 >> 大学毕业生英文面试自我介绍
大学毕业生英文面试自我介绍
2011-11-22|资讯来源: 设计英才网|查看: 4218
Good Morning. I Am Glad To Be Here For This Interview. First Let Me Introduce Myself. My Name Is Wangzhaokuan, twenty-five Years Old. I Come From Xing Tai City Of He Bei Province. I Graduated From The Finance Department Of The Economics And Business University Of He Bei In July, 2003. In The Past Three Years I Have Been Preparing For The Postgraduate Examination While I Have Been Working In Xing Tai Vocational And Technical College As A Head-teacher Of Several Classes. Gui Zhou University Is My First Choice. Now All My Hard Work Has Got A Result Since I Have A Chance To Be Interviewed By You.

  I Am Open-minded, quick In Thought And Very Fond Of The Law. In My Spare Time, I Like Reading Books And Playing Table Ball. Frequently I Exchange With Other People By Making Comments In The Forum On Line. In Addition, I Am Responsible For Maintaining The Website Of Our Department After-hours. So, I Have A Comparative Good Command Of Network Application. I Am Able To Operate The Computer Well. I Am Skillful In Searching For Information In Internet.

  I Always Believe That One Will Easily Lag Behind Unless He Keeps On Learning. Of Course, if I Am Given A Chance For Advanced Studies In This Famous University, I Will Stare To Effort To Master A Good Command Of Advance My Capability.

  • 温馨提示:以上大学毕业生英文面试自我介绍的资讯来自设计师招聘网(设计英才网地区找工作,发布招聘信息的设计师简历,设计师招聘,设计师求职招聘网站),每天更新设计英才网最新招聘信息。本内容地址:http://www.chdajob.com/article/articledetail-1865.html转载请注明
最新资讯
微信分享
平面设计招聘ui设计招聘工业设计招聘网页设计招聘服装设计招聘插画师招聘淘宝美工招聘室内设计招聘展示设计招聘建筑设计招聘景观设计招聘效果图/施工图招聘
江苏招聘广州招聘浙江招聘山东招聘深圳招聘福建招聘天津招聘河南招聘湖北招聘云南招聘四川招聘重庆招聘辽宁招聘湖南招聘河北招聘北京招聘上海招聘

关注微信公众号

访问手机版本